B C D R S

ABBYY Screenshot Reader  is een toepassing waarmee u screenshots kunt maken en de teksten in de screenshots kunt herkennen.

ADF (Automatic Document Feeder) is een apparaat dat automatisch pagina's invoert in de scanner, waardoor u grote aantallen documenten zonder handmatige invoer kunt scannen. ABBYY FineReader 12 Sprint ondersteunt ADF's.

ADRT® (Adaptive Document Recognition Technology) is een technologie die de conversiekwaliteit verbetert bij het verwerken van documenten met meerdere pagina’s. Bepaalde onderdelen van een document worden gedetecteerd, waaronder titels, kop- en voetregels, voetnoten, paginanummering en handtekeningen.

B

Helderheid is een afbeeldingsparameter die de hoeveelheid wit in een afbeelding weergeeft. Door de helderheid te verhogen, wordt een afbeelding "lichter". Door een juiste helderheid te kiezen, verbetert de kwaliteit van de herkenning.

Terug naar begin

C

Kleurmodus bepaalt of de documentkleuren worden behouden.

D

dpi (dots per inch) is een maateenheid voor de resolutie van afbeeldingen.

Stuurprogramma's zijn softwarematige programma's die apparaten aansturen die zijn verbonden met een computer, zoals een scanner of een monitor.

R

Resolutie is een maateenheid van de resolutie van een afbeelding, waarbij wordt uitgedrukt hoeveel dots op een regel van een bepaalde lengte passen. Een resolutie van 300 dpi (dots per inch) is geschikt voor teksten met een tekengrootte van 10 pt of meer, terwijl een resolutie van 400 tot 600 dpi de voorkeur verdient bij teksten met een kleinere tekengrootte (9 pt of minder).

S

Scanner is een apparaat waarmee afbeeldingen in een computer kunnen worden ingevoerd.

Scanmodus is een scanparameter waarmee wordt bepaald of een afbeelding moet worden gescand in zwart-wit, grijs of kleur.

Support-ID is een uniek nummer of serienummer met informatie over de licentie en de computer waarop die wordt gebruikt. Support-ID's vormen een extra bescherming voor serienummers. Er wordt gevraagd naar uw support-ID wanneer u contact opneemt met de technische ondersteuning.

Terug naar begin