Tips

1. Ik werk met teksten die geschreven zijn in verschillende talen
  2. Selecteer een tekstfragment dat in zijn totaliteit in één taal is geschreven. Controleer voordat u de herkenningsprocedure start of de taal die u hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Taal dezelfde is als de taal van uw tekst. Selecteer een andere herkenningstaal indien vereist.

3. Als u de vereiste taal niet kunt vinden in de lijst met beschikbare talen:
  4. Selecteer in het venster ABBYY Screenshot Reader het item (Meer talen selecteren...) in de vervolgkeuzelijst Taal.

If you cannot find the required language in the list of available languages:

• De toepassing ondersteunt deze taal niet. Voor een volledige lijst van ondersteunde talen, kunt u kijken op http://www.abbyy.com. De lijst met ondersteunde talen kan variëren bij verschillende versies van de toepassing
    • Deze taal is tijdens de aangepaste installatie misschien uitgeschakeld:
      1. Klik de knop Start op de Windows-taakbalk aan en selecteer Instellingen>Configuratiescherm.
      2. Dubbelklik op het pictogram Software.
      3. Selecteer ABBYY FineReader 11 in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik vervolgens op Wijzigen.
      4. Selecteer de vereiste taal in het dialoogvenster Aangepaste Setup.
      5. Volg de instructies van het setup-programma.
  5. Het geselecteerde gebied bevat zowel tekst als illustraties
  6. Selecteer op de ABBYY Screenshot Reader-werkbalk de optie Afbeelding naar ABBYY FineReader. De afbeelding van het geselecteerde gebied wordt aan een ABBYY FineReader-batch toegevoegd. Als ABBYY FineReader momenteel op uw computer wordt uitgevoerd, wordt de afbeelding aan de huidige batch toegevoegd. Anders wordt er een nieuwe batch gemaakt en wordt de afbeelding aan deze nieuwe batch toegevoegd.