Tips

1. Jeg arbejder med tekster, der er skrevet på flere sprog
  2. Vælg et tekst-fragment, der udelukkende er skrevet på dit sprog. Før du påbegynder genkendelsesprocessen, bør du sikre dig, at det valgte sprog i rullelisten Sprog er det samme som tekstens sprog. Vælg et andet genkendelsessprog, hvis det er nødvendigt.

3. Jeg har ikke fundet det nødvendige sprog på listen.
  4. Vælg (Vælg flere sprog...) i rullelisten Sprog i vinduet ABBYY Screenshot Reader.

Hvis du ikke kan finde det nødvendige sprog på listen over tilgængelige sprog:

• Understøtter applikationen ikke dette sprog. For en fuld liste over understøttede sprog, se venligst http://www.abbyy.com. isten af understøttede sprog kan variere alt efter applikationens version.
    • Dette sprog kan være blevet deaktiveret under brugerdefineret installation:
      1. Klik på Start i Windows-proceslinien og vælg Indstillinger>Kontrolpanel.
      2. Dobbeltklik på ikonet Tilføj eller fjern programmer.
      3. Vælg ABBYY FineReader 11 på listen over installerede programmer og klik på Skift.
      4. Vælg det ønskede sprog i dialogboksen Brugerdefinerede indstillinger.
      5. Følg instruktionerne for at installere programmet.
  5. Det udvalgte område indeholder både tekst og billeder
  6. Vælg Billede til ABBYY FineReader* på værktøjslinien ABBYY Screenshot Reader. Billedet af det udvalgte område vil blive føjet til et ABBYY FineReader-batch. Hvis ABBYY FineReader kører på din computer, vil billedet blive føjet til det aktuelle batch. Ellers vil et nyt batch blive oprettet og billedet bliver føjet til dette nye batch.

*Vigtigt!

Dette kræver, at ABBYY FineReader 11 er installeret på din computer.