Met ABBYY FineReader 12 Sprint kunt u tekst op afbeeldingen herkennen en de resultaten opslaan in een van de ondersteunde uitvoerindelingen:

• Selecteer een gewenste uitvoerindeling in het paneel INSTELLINGEN EXPORTEREN,
    Let op: als de indeling die u nodig hebt niet wordt weergegeven in het paneel INSTELLINGEN EXPORTEREN, klikt u op Andere indelingen en kiest u de gewenste indeling in de vervolgkeuzelijst.
  • U kunt ook de gewenste uitvoerindeling selecteren door te klikken op Bestand>Document opslaan.

U kunt een gescand document eveneens opslaan als een afbeeldingsbestand of als een PDF met alleen illustraties:

1. Op het dialoogvenster Opslaan als door te klikken op Opslaan als… in het menu Bestand of door te klikken op de knop Afbeeldingbestand in het paneel INSTELLINGEN EXPORTEREN.
  2. Specificeer in het dialoogvenster Opslaan als:
    • een naam voor de uitvoer van het afbeeldingsbestand
    • een map waarin u het afbeeldingsbestand wilt opslaan
    • de gewenste afbeeldingsindeling (PDF met alleen illustraties, TIFF, JPEG, JBIG2, BMP of PNG)

Opmerking: Zorg ervoor dat als u PDF-documenten opslaat in het Japans in ABBYY FineReader 12 Sprint (deelnr. 1257/12 en eerder), de lettertypen MS Mincho en MS Gothic zijn geïnstalleerd op uw computer. Zonder deze lettertypen kunnen bepaalde Japanse tekens in de tekst worden vervangen door Chinese of Koreaanse tekens.