Teknisk support

Om du har några frågor om användningen av ABBYY Screenshot Reader ber vi dig läsa igenom dokumentationen som du har (användarhandboken och hjälpen) innan du kontaktar vår tekniska support. Du kan också bläddra igenom avsnittet med den tekniska supporten på ABBYY:s webbplats www.abbyy.com/support – här kan du hitta svar på dina frågor.

Personalen på vår tekniska support behöver följande information för att kunna svara på din fråga:

• Ditt för- och efternamn
  • Namn på eventuellt företag eller organisation
  • Ditt telefonnummer (eller fax eller e-postadress)
  • Serienumret för ditt ABBYY Screenshot Reader-paket eller ditt support-ID. Support-ID är en unik identifierare för serienumret, som innehåller information om din licens och dator. Du kan visa ditt support-ID genom att väljaHjälp>Om...>Licensinfo
  • Build-nummer (se Hjälp>Om... och sök upp fältet Build)
  • En allmän beskrivning av problemet och hela felmeddelandet (om det fanns ett felmeddelande)
  • Din typ av dator och processor
  • Versionen på ditt Windows-operativsystem
  • Annan information som du tror kan vara viktig

Du kan samla in en del av ovanstående information automatiskt:

1. Välj Hjälp>Om...
  2. I dialogrutan Om ABBYY Screenshot Reader klickar du på Systeminfo....

Nu öppnas en dialogruta med en del av informationen ovan.

Viktigt! Endast registrerade användare har rätt till kostnadsfri teknisk support. Du kan registrera din utgåva av programmet på ABBYY:s webbplats eller genom att välja Hjälp>Registrera nu...

ABBYY-kontor och tekniska supportkontakter