Om ABBYY FineReader

ABBYY FineReader 14 är en helhetslösning för arbete med pappersdokument och alla typer av PDF-filer. Programmet kombinerar en kraftfull teckenigenkänningsmotor (OCR) med funktionalitet för att visa och redigera PDF-filer.

ABBYY FineReader 14 funktioner

* Denna funktion finns inte i vissa versioner av ABBYY FineReader 14. Var vänlig besök http://www.ABBYY.com/FineReader för mer information.

** För att använda ABBYY Screenshot Reader måste du registrera ditt exemplar av ABBYY FineReader 14.

5/24/2018 12:42:57 PM