Ange en nätverksanslutning

1. Du anger en nätverksanslutning genom att använda följande fil:
    %programfiles%\Common Files\ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\Licensing.ini
    Denna fil finns på den dator där License Server är installerad.
  2. I denna fil kan du ändra på följande parametrar:
    • Anslutningsprotokoll
      Se Ange anslutningsprotokoll för detaljer.
    • Anslutningsport
      Se Ange anslutningsport för detaljer.

T.ex.:
      [Licensing]
      ConnectionProtocolType=TCP\IP
      ConnectionEndpointName=81

Obs: Kontrollera att din brandvägg inte stoppar %programfiles%\Common Files\ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\NetworkLicenseServer.exe från att få åtkomst till den angivna porten.
  3. Kopiera filen Licensing.ini
    • i License Manager-mappen på alla de datorer där License Manager har installerats (som standard installeras License Manager i %programfiles%\ABBYY FineReader 14 License Server)
    • i mappen för administratörsinstallation där FineReader.exe finns,
      T.ex. \\MyFileServer\Distribs\ABBYY FineReader 14.
      Viktigt! För att ändringarna ska träda i kraft måste du starta om ABBYY FineReader 14 Licensing Service.
  4. Installera ABBYY FineReader på arbetsstationerna.
    Närmare instruktioner finns i Installera ABBYY FineReader 14 på arbetsstationer.
    Obs! Om ABBYY FineReader redan är installerat på arbetsstationerna, reparerar du ABBYY FineReader på alla arbetsstationer. Närmare instruktioner finns i Hur kan jag reparera ABBYY FineReader 14 på arbetsstationerna?