T.ex. rullas ABBYY FineReader 14 (64-bit eller 32-bit) ut med hjälp av Active Directory

1. Skapa en administrativ installationspunkt (se Administratörsinstallation med License Server och License Manager) eller en isntallationspunkt för flera användare (se Så distribuerar man ett paket för flera användare med per-seat-licenser).
    Obs. Om Active Directory® används för att distribuera ABBYY FineReader 14 måste kontona för domändatorerna ha läsrättigheter till den administrativa installationsmappen.
  2. Starta Group Policy Management Console (gpmc.msc).
  3. Välj en webbplats, domän eller annan organisationsenhet som innehåller en dator eller grupp med datorer i trädet till vänster. FineReader kommer att installeras på dessa datorer.
  4. Högerklicka på trädnoden du har valt och klicka på Create a GPO ... and Link it here... (Create a GPO... and Link it here...) i genvägsmenyn
  5. Ange ett beskrivande namn och klicka på OK.
  6. Klicka på Add…-knappen i Security Filtering-gruppen och ange de grupper som innehåller de datorer som du vill installera ABBYY FineReader 14 på.
  7. Högerklicka på det Group Policy Object (GPO) som du har skapat och klicka på Edit... i genvägsmenyn
  8. Klicka på Computer Configuration>Policies>Software Settings>Software installation i Group Policy Management Editor-dialogfönstret.
  9. Klicka på New>Package... i genvägsmenyn.
  10. Ange nätverkssökvägen till ABBYY FineReader 14.msi file (vid installation på 32-bitarssystem) eller ABBYY FineReader 14 x64.msi -filen (vid installation på 64-bitarssystem). Dessa filer finns i ABBYY FineReader 14:s distributionsmapp på servern.
  11. Välj Advanced deployment method.
  12. Ett dialogfönster öppnas. Klicka på Advanced-knappen på Deployment-fliken och kontrollera att alternativet Make this 32-bit X86 application available to Win64 machines är inaktiverat om du installerar 32-bitarsversionen.
  13. Välj Modifications -fliken och klicka på Add...
  14. Välj språkfil för det språk du vill att ABBYY FineReader 14:s gränssnitt ska visas på. Språkfilerna finns i den administrativa installationsmappen på servern.

Filnamn och deras språk:

1026.mst   Bulgariska

1028.mst   Traditionell kinesiska

1029.mst   Tjeckiska

1030.mst   Danska

1031.mst   Tyska

1032.mst   Grekiska

1033.mst   Engelska

1034.mst   Spanska

1036.mst   Franska

1038.mst   Ungerska

1040.mst   Italienska

1041.mst   Japanska

1042.mst   Koreanska

1043.mst   Nederländska

1045.mst   Polska

1046.mst   Portugisiska (Brasilien)

1049.mst   Ryska

1051.mst   Slovakiska

1053.mst   Svenska

1055.mst   Turkiska

1058.mst   Ukrainska

1061.mst   Estniska

1066.mst   Vietnamesiska

2052.mst   Förenklad kinesiska

T.ex.: För att installera ABBYY FineReader med ryskt gränssnitt väljer du 1049.mst.