Systeemvereisten

1. Besturingssysteem:
    • Microsoft® Windows® 10 / 8.1 / 8 / 7
    • Microsoft Windows Server® 2016 / 2012 / 2012 R2 / 2008 R2
      Het besturingssysteem moet ondersteuning bieden voor de taal die u selecteert voor de gebruikersinterface.
  2. 1 GHz of snellere 32-bits (x86)- of 64-bits (x64)-processor met de SSE2-instructieset.
  3. 1 GB RAM (4 GB aanbevolen)
    In systemen met meerdere processoren is 512 MB extra RAM per extra processor vereist.
  4. 1,2 GB beschikbare schijfruimte voor installatie en nog eens 1,2 GB voor programma-uitvoering
  5. Videokaart en monitor met een resolutie van ten minste 1024x768
  6. Een internetverbinding voor het activeren van uw serienummer
  7. Toetsenbord en muis of een ander aanwijsapparaat

Ondersteuning voor terminal servers

ABBYY FineReader 14 is getest met de volgende terminal servers:

• Microsoft® Windows Server® 2012 R2, 2008 R2 (Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
  • Citrix XenApp 7.9 (met de geïnstalleerde toepassing die toegankelijk is via een server- scenario)

Scanners en multifunctionele printers

ABBYY FineReader 14 ondersteunt scanners en multifunctionele printers die compatibel zijn met TWAIN en WIA.

Zie voor de lijst van bestandsindelingen die worden ondersteund door ABBYY FineReader 14 Ondersteunde bestandsindelingen.

02.11.2018 16:19:46

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.