Een beheerinstallatiepunt voor meerdere gebruikers maken met werkpleklicenties

1. Voer het bestand Autorun.exe uit vanaf de ABBYY FineReader 14-cd-rom of vanuit de map waarin u het distributiepakket hebt gekopieerd.
    of
    Plaats de installatieschijf in het dvd-station en wacht tot het installatieprogramma automatisch start, of voer het bestand Setup.exe /a uit op de installatieschijf of andere installatiemedia (Extra opdrachtregelopties voor stille installatie).
  2. Klik op Masseinstallering > Lag en installeringspakke med automatisk aktivering en selecteer de versie van het installatiepunt.
  3. Volg de instructies van het installatieprogramma.
    U kunt een activeringssleutel voor meerdere gebruikers toevoegen aan het bestaande distributiepakket of een nieuw administratief installatiepunt maken. Als u kiest voor de tweede optie, dient u het pad naar de map met het nieuwe installatiebeheerpunt op te geven. Het pad moet voldoen aan de volgende eisen:
    • Het pad mag geen tekens bevatten buiten de codetabel van de systeemtaal die als standaard is ingesteld voor niet-Unicode-toepassingen.
    • De namen van tussenliggende mappen mogen niet beginnen met een spatie.

Het ABBYY FineReader-distributiepakket wordt gemaakt en kan op werkstations worden geïnstalleerd zonder dat een serienummer hoeft worden ingevoerd. Het product wordt automatisch via internet geactiveerd, zonder de gebruiker om bevestiging te vragen. Het werkstation waarop het product wordt geïnstalleerd, moet verbonden zijn met internet.