License Server en License Manager installeren

1. Plaats de installatieschijf in het dvd-station en wacht tot het installatieprogramma automatisch start, of voer het bestand Setup.exe uit op de installatieschijf of andere installatiemedia.
  2. Selecteer Masseinstallering > Installer og aktiver ved hjelp av lisensstyringsprogrammet > Trinn 1. Installer lisensserveren med lisensstyringsprogrammet en selecteer de versie van het installatiepunt.
  3. Volg de instructies van het installatieprogramma.
    Tijdens de installatie kunt u het volgende doen:
    • ABBYY FineReader License Server en ABBYY FineReader License Manager installeren.
      License Server en License Manager worden op dezelfde computer geïnstalleerd. U kunt de map opgeven waarin License Manager geïnstalleerd moet worden.
    • Alleen ABBYY FineReader 14 License Manager installeren. U moet opgeven in welke map License Manager geïnstalleerd moet worden, en u moet de naam opgeven van de computer die License Server host.

Opmerking:

• Als meerdere gebruikers de ABBYY FineReader 14 licenties beheren, moet de toepassing License Manager  op hun computers geïnstalleerd zijn.
  • Elke gebruiker moet lid zijn van een van de twee lokale groepen op de server:
    1. ABBYY Licensing Administrators
    2. BUILTIN\Administrators
      U kunt gebruikersautorisatie uitschakelen in het bestand
      %programfiles%\Common Files\ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\ NetworkLicenseServer.ini
      (of %commonprogramfiles(х86)%\ ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\ NetworkLicenseServer.ini als u gebruikmaakt van een 64-bits systeem)
      Dit bestand bevindt zich op de computer waarop License Server is geïnstalleerd. Voeg de volgende parameter toe aan dit bestand:
      [Licensing]
      EnableManagerAuthorization = false

Belangrijk! De wijzigingen treden pas in werking na een herstart van ABBYY FineReader 14 Licensing Service.