Installatie op meer dan één computer

U kunt een beheerinstallatiepunt maken voor het installeren van ABBYY FineReader 14 op meer dan één computer en ABBYY FineReader vanaf een server implementeren op werkstations.

ABBYY FineReader wordt geactiveerd door de server.

1. Een beheerinstallatie maken

Beheerinstallatie met License Server en License Manager

• Er is geen internetverbinding nodig voor werkstations.
  • License Manager is vereist.
  • Het product kan alleen worden geïnstalleerd op werkstations in hetzelfde netwerk.

Beheerinstallatiepunt voor meerdere gebruikers met werkpleklicenties en automatische activering

• Er is een internetverbinding nodig voor werkstations.
  • License Manager is niet vereist.
  • Met deze methode kunt u FineReader implementeren op computers in verschillende netwerken.
  1. Implementatiemethoden

Installeer ABBYY FineReader op werkstations volgens een van de volgende methoden:

• handmatig in interactieve modus
    De standaardmethode voor de installatie van de software. Deze methode heeft de voorkeur voor de Standalone- en Terminal Server-licenties.
  • via de opdrachtregel
    U kunt een stille installatie gebruiken. Tijdens de installatie worden er geen dialoogvensters weergegeven.
  • Active Directory
    • Deze methode kan alleen worden gebruikt met Group Policy Management om FineReader te implementeren op specifieke computers of een domeingroep.
    • Met deze methode kunt u specifieke menuonderdelen en opdrachten waarvoor een internetverbinding nodig is verbergen.
  • Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM)
    Deze methode is het meest geautomatiseerd.