Aktivering af ABBYY Screenshot Reader

Efter at du har installeret ABBYY Screenshot Reader, skal du aktivere programmet for at kunne køre det i fuld tilstand. I den begrænsede version er nogle af funktionerne ikke tilgængelige. Sættet af frakoblede funktioner kan variere fra version til version og fra område til område.

Den indbyggede Aktiveringsguide vil hjælpe dig med at aktivere programmet på få minutter. Aktiveringsguiden vil hjælpe dig med at sende de nødvendige data for at aktivere din kopi af ABBYY, og du vil modtage en aktiveringskode retur.

Sådan aktiveres ABBYY Screenshot Reader:

1. I Hjælp menuen vælges Aktiver....
  2. Følg instruktionerne i aktiveringsguiden.

Hvis du vælger at aktivere din kopi via telefon eller e-mail, skal du indtaste din aktiveringskode eller angive stien til aktiveringsfilen i den tilsvarende dialogboks i aktiveringsguiden.

Når du har aktiveret din kopi, vil ABBYY Screenshot Reader køre på denne computer i komplet udgave.

Mere om aktiveringsmetoder:

• Via Internettet
  • Aktivering sker automatisk og tager meget lidt tid. Denne aktiveringsmetode kræver en aktiv internetforbindelse.

• Via e-mail
  • Aktiveringsguiden vil oprette en ny aktiverings-email. Send denne besked til den angivne adresse. Du må ikke ændre e-mailen. Som svar vil du modtage en e-mail med en vedhæftet fil. Gem denne fil på harddisken. I aktiveringsguiden skal du klikke på Næste>, og derefter klikke på Gennemse... og angive stien til filen.

• På hjemmesiden
  • Aktiveringsguiden vil vise adressen på aktiveringshjemmesiden og serienummeret og produkt-id af din kopi af ABBYY Screenshot Reader (disse kan kopieres til udklipsholderen). Diriger din browser til den angivne hjemmeside og indtast dit serienummer og produkt-id i de relevante felter. Du vil modtage en fil. Gem denne fil på harddisken. I aktiveringsguiden skal du klikke på Næste>, og derefter klikke på Gennemse... og angive stien til filen.

ABBYY Screenshot Reader aktiveringsguide skaber et unikt Produkt ID parameter. Dette parameter er skabt på basis af konfigurationen på computeren, som den er i aktiveringsøjeblikket. Parameteret indeholde ikke nogen personlige oplysninger eller information om computermodel eller installeret software, brugerindstillinger og lagrede data. Ud over Produkt ID bliver serienummer, produktnavn og version samt interfacesprog for ABBYY Screenshot Reader overført til serveren under aktiveringen. Denne information er påkrævet for at kunne vælge det rigtige sprog og indhold for beskeden med aktiveringsresultatet og vil ikke blive anvendt til andre formål.

Du kan geninstallere ABBYY Screenshot Reader på den computer, hvor den er aktiveret, så ofte som du ønsker, uden at aktivere den igen. ABBYY Screenshot Reader aktiveringsguide detekterer og tolererer ændringer i din PC konfiguration. Mindre opgraderinger vil ikke kræve en genaktivering. Hvis der foretages større opgraderinger i systemet (f.eks. formatering af harddisk eller geninstallation af styresystemet), kan det være nødvendigt at få en ny aktiveringskode.