Om ABBYY FineReader

ABBYY FineReader 14 er en one-stop-løsning til at arbejde med papirdokumenter og alle typer af PDF-filer, der kombinerer kraftfulde Optical Character Recognition (OCR) og PDF-visning og redigeringsfunktionalitet.

ABBYY FineReader 14 funktioner

* Denne funktionalitet er ikke tilgængelig i visse versioner af ABBYY FineReader 14. Besøg http://www.ABBYY.com/FineReader for yderligere information.

** For at bruge ABBYY Screenshot Reader, skal du registrere din kopi af ABBYY FineReader 14.

12/11/2017 9:46:01 AM