Hvad er nyt i ABBYY FineReader

Forbedret OCR-hastighed og -kvalitet

• Dokumenterne bliver nu bearbejdet hurtigere og tekst bliver genkendt endnu mere korrekt.
  • Mere af den oprindelige formatering bevares, eftersom programmet nu opdager grafer og diagrammer med større præcision.
  • Nye OCR-sprog tilføjet: matematiske symboler (der bruges til at genkende simple formler på én linje) og engelske transskriptionssymboler.

Oprettelse og konvertering af PDF-filer

• Forbedret konvertering af PDF-filer med et tekstlag: programmet vil bruge det originale tekstlag, hvis det er tilgængeligt.
  • ABBYY FineReader kan nu oprette PDF-filer fra Office-dokumenter såsom *.docx, *.xlsx, *.rtf, etc., og kombinere flere filer i én PDF.

Arbejde med PDF-filer

Programmet inkluderer nu et effektivt værktøj til at arbejde med PDF-filer, som tillader dig at:

• Rediger forskellige typer af PDF-filer (herunder dem, der kun indeholder scanninger), uden at det er nødvendigt at genkende eller konvertere hele dokumentet.
  • Se PDF-filer, søge i PDF-filer og fremhæve tekstfragmenter.
  • Tilføje kommentarer og noter til PDF-filer og besvare andre folks kommentarer.
  • Udfylde og gemme PDF-formularer.
  • Gennemse og rediger metadata.
  • Finde og fjerne følsomme oplysninger både i brødteksten og i kommentarfeltet, bogmærker og metadata for et dokument.
  • Tilføje Bates-numre til dine dokumenter.
  • Underskrive dine dokumenter med en digital signatur.

Sammenligning af dokumenter

• Du kan nu sammenligne to versioner af samme dokument, som ikke behøver at være i samme format. For eksempel kan du sammenligne en tekst-version og et billede, et PDF-dokument og en scanning, osv.

Batch behandling af PDF-filer

• Oprette PDF-filer fra filer i forskellige formater.
  • Batch-behandling af PDF-filer: opret PDF/A-kompatible PDF-filer, reducer størrelsen af dine dokumenter, forbedr kvaliteten af dokumentbilleder, beskyt PDF-filer med adgangskoder, og slet følsomme oplysninger permanent.

Vi ønsker at give vores oprigtige tak til alle brugere, der har bidraget deres feedback, og som hjalp os med at forbedre programmet. Vi håber, at den nye kombination af kraftig OCR- og PDF-funktionalitet vil gøre ABBYY FineReader endnu mere nyttige for dig.