Arbejde med sider

PDF Editoren giver dig mulighed for at slette eller tilføje sider til et PDF-dokument, ændre deres rækkefølge og Indsætte tomme sider.

Tilføjelse af sider fra en fil...

Tilføjelse af scannede sider...

Indsæt tomme sider...

Ændring af sidernes rækkefølge...

Udskiftning af sider...

Rotere sider...

Beskæring af sider...

Slette sider...

Oprette et PDF-dokument fra udvalgte sider...

Indstillinger for billedbehandling

PDF Editoren tilbyder flere billedbehandlingsindstillinger for at forbedre kvaliteten af billeder og OCR.

Du kan angive billedbehandlingsindstillinger ved scanning af papirdokumenter, eller når du opretter PDF-dokumenter fra billedfiler.

• Billedkvalitet Kvaliteten af billederne og størrelsen af filen bestemmes af den værdi, du vælger fra rullelisten i Billedkvalitet gruppen af muligheder:
    • Bedste kvalitet
      Vælg dette element for at bevare kvaliteten af sidebilleder og fotos. Kildebilledets oprindelige opløsning bliver bevaret.
    • Balanceret
      Vælg denne mulighed for at reducere PDF-filens størrelse, mens sidebilleders og fotos kvalitet holdes på et forholdsvist højt niveau.
    • Kompakt størrelse
      Vælg denne mulighed for at få en lille PDF-fil. Dette kan forringe kvaliteten af sidebilleder og fotos.
    • Tilpasset...
      Vælg denne indstilling, hvis du vil angive brugerdefinerede indstillinger for lagring af sidebilleder og fotos. I dialogboksen, som åbnes, skal du angive de ønskede lagringsindstillinger og klikke på OK.
  • Genkend tekst på billeder Vælg denne indstilling hvis du vil tilføje et tekstlag til dokumentet.

Du vil få et søgbart PDF-dokument, der ser ud næsten præcist som originalen.

• Brug MRC-kompresion (specificer OCR-sprog nedenfor) Vælg denne indstilling, hvis du vil anvende MRC komprimeringsalgoritmen på genkendte sider. MRC-kompression reducerer størrelsen af den resulterende fil, samtidigt med at den visuelle kvalitet af billederne bevares.
  • Anvend ABBYY PreciseScan til at udglatte tegn på billeder Vælg denne indstilling, hvis du vil anvende ABBYY PreciseScan teknologi. ABBYY PreciseScan glatter tegn ud på et dokument, så de ikke bliver pixelerede, når du zoomer ind.
  • OCR-sprog Sørg for at vælge de rigtige OCR-sprog. Se også: Dokumentfunktioner som bør overvejes før OCR.