Opsætning af en netværksforbindelse

1. For at konfigurere en netværksforbindelse, skal du bruge følgende fil
    % Programfiles%\Common Files\ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\Licensing.ini
    Denne fil er placeret på den computer, hvor License Server er installeret.
  2. I ovenstående fil skal du ændre de ønskede parametre:
    • Connection protocol (Tilslutningsprotokol)
      Se Opsætning af forbindelsesprotokollen for yderligere oplysninger.
    • Connection port (Tilslutningsport)
      Se Opsætning af forbindelsesporten for yderligere oplysninger.

Fx:
      [Licensing]
      ConnectionProtocolType=TCP\IP
      ConnectionEndpointName=81

Bemærk: Sørg for, at din firewall ikke forhindrer % programfiles%\Common Files\ABBYY\FineReader\14.00\Licensing\NetworkLicenseServer.exe i at få adgang til den angivne port.
  3. Kopier filen Licensing.ini
    • til License Manager-mappen på alle de computere, hvor License Manager er installeret (som standard er License Manager installeret i %programfiles%\ABBYY FineReader 14 License Server)
    • i den administrative installationsmappe, hvor FineReader.exe er placeret,
      fx \\MyFileServer\ Distribs\ABBYY FineReader 14.
      Vigtigt! For at ændringerne kan træde i kraft, skal du genstarte ABBYY FineReader 14 Licensing Service.
  4. Installer ABBYY FineReader på arbejdsstationerne.
    For detaljerede instruktioner, se Installation af ABBYY FineReader 14 på arbejdsstationer.