Licensstyring

ABBYY FineReader 14 License Manager er et specielt program, der følger med ABBYY FineReader 14. Det er beregnet til administration af ABBYY FineReader-licenser. Programmet bliver installeret på License Administration Station, når ABBYY FineReader 14 er implementeret i et lokalnetværk (se Installation af License Server og License Manager for detaljer).

Konfigurer dine licenser med ABBYY FineReader 14 License Manager:

1. Tilføj dine licenser til ABBYY FineReader 14 License Manager.
    En ABBYY FineReader 14-licens (eller en gruppe af licenser) har et unikt serienummer, som identificerer den. For at aktivere en licens og tilføje den til ABBYY FineReader 14 License Manager, skal du aktivere dens serienummer.
  2. Opret licenspuljer og tilføj de nødvendige tilladelser til puljer.
    En pulje af licenser er et sæt af licenser eller serienumre med samme gyldighed. Licenspuljer gør arbejdet med licenser lettere. Eksempel: I stedet for at reservere hver licens separat, kan du føje den til en pulje og derefter reservere puljen for visse arbejdsstationer.
  3. Reservation af puljer og licenser for de relevante arbejdsstationer.
    Før du installerer ABBYY FineReader 14 på arbejdsstationerne, skal du distribuere licenserne blandt arbejdsstationerne, dvs. reservere dem til de relevante arbejdsstationer ved hjælp af ABBYY FineReader 14 License Manager. Når en licens er reserveret til en arbejdsstation, kan kun denne arbejdsstation bruge licensen.

Vigtigt! Reserver licenser og puljer, før du begynder at installere ABBYY FineReader 14 på arbejdsstationerne. For at binde eller frigøre en arbejdsstation efter ABBYY FineReader har været installeret på den, skal du fjerne programmet fra arbejdsstationen. For at flytte en pr. klient-licens fra en arbejdsstation til en anden, efter ABBYY FineReader er blevet installeret, bliver du nødt til at deaktivere licensen. Antallet af tilladte deaktiveringer er begrænset.

Der henvises til ABBYY FineReader 14 License Manager-hjælpefilen for flere oplysninger om licenstyper og arbejde med ABBYY FineReader 14 License Manager.