Installation af ABBYY FineReader 14 på en Terminal Server

Terminal Server-licensen

Terminal Server-licenser gør det muligt at begrænse det maksimale antal ABBYY FineReader 14-brugere. Det samlede antal brugere kan overvåges af administratoren. Når det maksimale antal brugere er nået, kan administratoren:

1. Fjerne specifikke brugere fra listen i Licens-bruger-dialogen. For at administrere brugere, klik på Hjælp > Om… > Licenser i ABBYY FineReader 14, højreklik Terminal Server-licens og klik på Licens-brugere i genvejsmenuen.
  2. Aktiver en ekstra licens på den samme terminalserver. Når brugere tilslutter første gang, vil de få en session, der bruger en gratis tilfældigt valgt licens.

Installation

ABBYY FineReader 14-overførsel er testet på Citrix XenApp 7.0 og senere samt Windows Server 2012 R2 med Windows Remote Desktop Services 7.0 (indstillinger blev udført med Windows RemoteApp og Citrix XenApp). Begge disse løsninger kan bruges med enhver version af ABBYY FineReader 14.

ABBYY FineReader 14 understøtter ikke streaming af programmer.

Bemærk. Brug ikke fjernadgang med RemoteApp eller Citrix XenApp til ABBYY Screenshot Reader. ABBYY Screenshot Reader skal installeres på arbejdsstationerne.

Terminal Server-licensen

1. Installer ABBYY FineReader 14 på terminalserveren. Du kan anvende standard software-installationsmetoder eller udføre en administrativ installation. Du behøver ikke at installere License Server med denne licenstype.
  2. Aktiver ABBYY FineReader 14.
  3. Opsætning af Windows RemoteApp eller Citrix XenApp for at bruge den installerede applikation, der nås via et server-scenario.

Bemærk. Du kan nu køre ABBYY FineReader 14 lokalt på terminalserveren.

Den samtidige licens

1. Udfør en administrativ installation.
    License Server og License Manager kan installeres på enhver computer på lokalnetværket. Se Administrativ installation med License Server og License Manager for detaljer.
    Bemærk. License Server kan installeres på terminalserveren.
  2. Start License Manager.
  3. Tilføj alle dine licenser i License Manager.
  4. Installler ABBYY FineReader 14 fra den administrative installationsmappe på terminalserveren.

ABBYY FineReader vil blive installeret på terminalserveren, som om den var en arbejdsstation. Brugere vil være i stand til at tilslutte sig til serveren og anvende FineReader via en klient. Antallet af samtidige tilslutninger vil være begrænset af en Samtidig licens.

Bemærk

1. Hvis en bruger starter ABBYY Screenshot Reader eller et andet forbundet program uden at starte FineReader, vil en Samtidig licens stadig blive tildelt til brugeren.
  2. Hvis ABBYY Screenshot Reader er installeret på en terminalserver og tilgås via Windows RemoteApp eller Citrix XenApp, kan brugere kun tage skærmbilleder i applikationer, der kører på terminalserveren.